ASKELADDEN C83 CRUISER

Askeladden sikrer den perfekte Norgesferien til sjøs


Uansett om du har planlagt en langweekend eller ferie, er Askeladden C83 Cruiser TSI den perfekte båten for hele familien.

For med fokus på design, innovasjon og sikkerhet har Askeladden skapt en båt som har revolusjonert hele båtmarkedet.

– Askeladden C83 Cruiser TSI er den perfekte day-cruiser for opptil 10 personer på dagstur, eller 6 personer på weekend- og langturer, forteller daglig leder i Askeladden Boats, Henrik Askvik.

Askeladden er Norges største produsent av fritidsbåter og har en visjon om å sette fremtidens båtstandard. Det har de gjort med day-cruiseren.

– Det finnes ikke en mer perfekt båt for familier som ønsker å feriere eller ta en langweekend, denne har alle de fasilitetene som man vanligvis finner i de større båtene, sier Askvik.

 

 

 

Båtferie i sommer


Med en stor og sosial cockpit, stor badeplattform med sunlounge, solseng i cockpit, pantry for weekend- og langturer og soveplass for 4-6 personer under dekk er alt lagt tilrette for den perfekte turen.

– Vi vet også at baderom er en viktig del for å skape en ideell ferie, og day-cruiseren har selvfølgelig også et eget baderom med elektrisk spyletoalett, varmtvann og dusj, forteller Askvik.

Båten er derfor den mest kosteffektive båten man kan kjøpe for å sikre seg en ordentlig båtferie i sommer.

– Dette er den tredje sesongen båten selges, og med sin lave service- og vedlikeholdskostnad, gode drivstofføkonomi, miljøgevinst, komfort og driftsikkerhet, har båtfolket fullt og helt akseptert outboardens fortrinn over hekkaggregatet, forteller Askvik.

 

 

 

 

 

 

Proppet med teknologi


For båten har ikke bare fasiliteter, utrusting, plass og bruksområder som normalt kun finnes på langt større og mer kostbare båter, den har også en god påhengsmotor med unikt grep i vannet og er også proppet med teknologi.

– Den har blant annet Askeladdens egne online-system for navigasjon, informasjon, management og audio, som styres via touchskjerm og fjernkontroll. Via dette systemet kan man også styre varmesystemet, som gir både varmluft og varmt vann, sier Askvik.

Investeringskostnaden for C83 Cruiser TSI er derfor lav sammenlignet med de større båtene med samme bruksområde og fasiliteter. Askvik forteller at den i tillegg til å være en perfekt feriebåt, også skiller seg ut på løpende utgifter.

– Drivstoff, service og vedlikeholdskostnader over en 5-års periode er redusert med over 40 % på en C83 Cruiser TSI, sammenlignet med båter med hekkaggregat med tilsvarende bruksområde og fasiliteter, avslutter Askvik.

 

TA KONTAKT MED OSS PÅ BERGERKRYSSET FRITID AS I MYSEN FOR MER INFORMASJON OM ASKELADDEN C83 CRUISER TSI.