Askeladden

Bergerkrysset Fritid har et langt og godt forhold til den norske båtprodusenten Askeladden. Vi har et godt lager av leveringsklare båter. Ta kontakt for et godt tilbud – vi ser frem til en hyggelig båtprat! 

Videre presenterer vi våre mest populære og lagerførte modeller fra Askeladden:

 

Askeladden C61 Center Console.
Askeladden setter igjen en helt ny standard for fartspregete landstedsbåter. C61 Center Console kombinerer fremtidsrettet design med suverene sjøegenskaper og praktiske løsninger. Styrekonsollen er nyskapende, med topp værbeskyttelse, suveren ergonomi og design. Gedigen cockpit med hele 7 sitteplasser, solsengløsning og plass til bord.

 

Askeladden C61 Bow Rider.
C61 Bow Rider er et levende eksempel på Askeladdens nye designlinje hvor spennende former og ny materialbruk har imponert en samlet båtbransje. Med en høyreist kalesje – skjult i egen kalesjebrønn kan C61 Bow Rider gå fra en åpen solskinnsbåt til en lukket allværsbåt på et øyeblikk.

 

Askeladden C61 Cruiser.
Et nytt medlem i C61 serien – C61 Cruiser! Basert på samme skrog som C61 Bowrider og Center Console med forbedret ytelse.  Båten har en gedigen cockpit med en koselig sitteplass med bord og sofa som kan transformeres med enkle grep til en solseng. Båten har også soveplass til 2 voksne i forkabin.

 

Askeladden C65 Cruiser.
Askeladden C65 Cruiser er en åpen, elegant og sportslig Day Cruiser i weekend klassen. C65 Cruiser er første båt ut på den nye C65-Plattformen. Gedigen cockpit med sitteplass til hele 7 personer. U-Sofaen akter, som har plass til bord, kan enkelt gjøres om til en gedigen solseng.  Førermiljøet setter en helt ny standard for værbeskyttelse, ergonomi, praktiske løsninger og ikke minst design. Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C61-Serien. Med full passasje fra cockpit til den store badeplattformen ”forlenges” dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka. Akterbenken har vipperygg slik at man etter en dukkert kan slappe av på hekken og se på andre som leker seg i vannet.

 

Askeladden C65 Bow Rider.
Askeladden C65 Bow Rider er andre båt på den nye C65-Plattformen.  Bow Rider løsningen tilbyr i tillegg en dyp og romslig cockpit i forskipet. Bow Rider cockpiten er separat drenert fra akter cockpiten og er en sosial løsning som kan brukes til soling og fiske samtidig som den forenkler bording av båten i forskipet og bevegelse fra baug til badeplattform.

 

Askeladden C65 Center Console.
C65 Center Console er Askeladdens nye sports båt og er tredje båt ut på den nye C65-Plattformen. Båten tilbyr en stor åpen cockpit med sentrert konsoll med god beskyttelse fra elementene og ergonomisk passasje fra forut til akter på begge sider av konsollen.  Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C65 Cruiser og C65 Bow Rider. Med full passasje fra akter cockpit til den store badeplattformen ”forlenges” dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka.

 

Askeladden C76 Cruiser TSI.
C76 Cruiser TSI er Askeladdens nye Day Cruiser og er en videreutvikling av den suksessrike C75 Cruiser. Gedigen uteplass med sitteplass til hele 7 personer. Uteplassen har L-sofa, bord og seter som kan vendes og danne en koselig spisegruppe. I tillegg en ekstra sittebenk helt akter.  Praktisk pantry med vask og kokested samt lukket forkabin med toalett og overnattingsmuligheter er standard.

 

Askeladden C83 Cruiser TSI.
Dette er den perfekte daycruiser for opp til 10 personer på dagstur, 6 personer på weekendtur og 4 personer på langtur. Her finnes en stor og sosial cockpit, stor badeplattform med egen sun lounger, solseng i cockpit, ordentlig pantry for weekend- og langturer, soveplass for 4 – 6 personer under dekk, og eget baderom med toalett og dusj.