Bella

Bella 500 BR
Bella 500 BR er den minste båtmodellen i Bellas båtprogram, men til tross for sin beskjedne størrelse byr den på fremragende brukervennlighet og gode kjøreegenskaper uansett hva du bruker båten til. Det kompakte skroget har egenskaper som du vanligvis ikke finner i båter i samme størrelsesklasse. Båtens velproporsjonerte ytre mål og god plass til passasjerene gjør den til en utmerket landsteds- og transportbåt. I tillegg egner Bella 500 BR seg utmerket som nybegynnerbåt for mange som er interessert i båter.
 
 
Bella 550 BR 
Det strømlinjeformede skroget gir deg meget god plass i forhold til størrelsen på denne klassen, og mange praktiske løsninger som ekstra seter, stor og romslig solseng, soldekk samt fast drivstofftank. Bella 550 BR er en sosial båt med praktisk innredning og planløsning som gir deg mye oppbevaringsplass og mange gode, velprøvde detaljer og praktiske egenskaper som er kjent fra større båter. Nye Bella 550 BR oppleves som en overraskende større båt enn de utvendige målene tilsier.
 
 
Bella 620 DC
De vakre konturene av Bella 620 DC – Day Cruiser inkluderer et utvalg av sporty og funksjonelle egenskaper for båtfolket. Denne romslige og strømlinjeformede modellen kombinerer sømløst ny nordisk design og kompromissløs finsk båtbyggingskompetanse.  Ved design av planløsningen i Bella 620 DC har vi fokusert spesielt på kravene som stilles til hyggelige dagsturer. Førerhus foran og vindskjerm som beskytter mot vær og vind, sørger samtidig for en luksuriøs og romslig plass for sosialt samvær i akterenden. En stor U-formet sofa i sittebrønnen samt svingbart førersete danner et trivelig område for eksempel for piknik.