EL-SYKKEL

Bergerkrysset Fritid AS har et godt utvalg av Peugeot EL-sykler på lager! Kom gjerne innom for en prøvetur! Alle elsyklene fra Peugeot er produsert på Cycleropes fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel med ekte europeisk Peugeotkvalitet som er laget for å brukes i et barskt klima.

 

AE21 er en kul ”pendler-sykkel”. Rammen er stram i form og hvit i farge. Midtpartiet leveres i tre ulike farger: hvit, orange eller sort og har en praktisk lomme til f eks dokumenter.
Med elsykkelen kan du hygge deg på sykkelsetet enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt – gled deg over hvor moro det faktisk er!

 

Peugeot EC03 er vår innstegsmodell i det laveste prissegmentet. Elsykkelen har et meget godt el system fra Cycleurope som heter Egoing. Peugeot EC03 er av meget god kvalitet tross den billige prisen. Denne modellen er utstyrt med en navmotor foran som gir deg god hjelp når du trenger det. Sykkelen passer perfekt til deg som vil ha en enkel, fin og kvalitetssikker elsykkel til daglig bruk. Skjermer, lys og støtte følger med. Alt er inkludert – det er bare å begynne sykkelturen!

Leveres i fargene grå, sort og hvit.

 

EC02 er en unisex elsykkel fra Peugeot. Dette er en innstegsmodell som passer begge kjønn. Formålet med innstegsrammen er at du enkelt kan gå av og på uten høye benløft. EC02 er en veisykkel som passer godt til daglig pendling og gode sykkelturer. EC02 er utstyrt med krankmotor og elektriske komponenter fra Shimano. EC02 er en godt utstyrt sykkel der alt du trenger av lys, skjermer etc. følger med. Peugeot EC02 er en kvalitetssykkel som vil gi deg mange flotte opplevelser i årene som kommer.

 

Peugeot ET01 er Peugeot sin landeveissykkel. Den er utstyrt med Bosch sitt gode active line krankmotorsystem og 400W batteri. Sykkelen passer perfekt til all daglig sykling uansett om det er pendling, tur eller frem og tilbake til butikken. Med justerbart styre er denne sykkelen bygget for komfort og kvalitet. Alt av skjermer, lys og støtte er inkludert. Peugeot ET01 kommer også som damemodell med lavere innsteg.

 

Peugeot EM01 er en mountainbike med høy kvalitet. El systemet fra Bosch Performance med krankmotor, batteripakke på 400W gjør denne sykkelen perfekt til all slags bruk. Mountainbike har blitt veldig populært i Norge på grunn av brukervennligheten. EM01 er intet unntak. Dette er en elsykkel som kan brukes til alt uansett om du skal sykle i byen, i skogen eller på grus og sti. Denne sykkelen passer både til gutter og jenter som vil ha en kvalitetssterk elsykkel til all slags bruk.

 

Peugeot EM02 er en mountainbike med høy kvalitet. El systemet fra panasonic og batteripakken på 46V gjør denne til en av de sterkeste elsyklene på markedet. Mountainbike har blitt veldig populært i Norge på grunn av brukervennlighet. EM02 er intet unntak. Dette er en elsykkel som kan brukes til alt uansett om du skal sykle i byen, i skogen eller på grus og sti. Den sterke batteripakken på 46V og navmotoren gjør at denne elsykkelen gir deg ekstra kraft i alle situasjoner.

 

Peugeot EM03 er vår innstegsmodell i mountainbike segmentet. Moutainbike har blitt veldig populært i Norge på grunn av brukervennligheten. EM03 er intet unntak. Dette er en elsykkel som kan brukes til alt uansett om du skal sykle i byen, i skogen eller på grus og sti. Denne elsykkelen er utstyr med Peugeot sitt eget Egoing system som fungerer meget bra. Her får du en tøff sykkel med 27,5 hjul til en meget god kampanjepris.