Hydrolift X-26 S

Bergerkrysset Fritid er autorisert forhandler av X-serien fra Hydrolift. 

Hydrolift representerer det ypperste innen båtbygging på norsk jord. Med Bård Eker i spissen har Hydrolift utviklet en helt ny serie båter, kalt Hydrolift X-serie. Modellrekken startet med en 22-foter i 2017. Sent i 2018 ble den helt nye X-26 S lansert. Båten er utviklet i tett samarbeid med oss forhandlere, og Hydrolift har lyttet til mange av innspillene som kom inn i utviklingsprosessen. 
 

HYDROLIFT X—26 S er en utrolig innholdsrik skjærgårdsjeep. 

X-26 S er en innovativ og helt ny modell på markedet, isenesatt for sosiale dager på sjøen. Sjarmerende, fleksibel, grasiøs og utrolig innholdsrik. En vinner i enhver situasjon, om det er en sosial tur med venner, en dag med familien, lek og moro med vannsportaktiviteter eller en weekendtur med din kjære.

X-26 S er basert på et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for. Alle ombord får en behagelig og trygg reise i alle fartsområder og med skrogets fartspotensiale og utrolige kjøreegenskaper vil den aktive føreren storkose seg bak rattet. Det effektive skroget bidrar også til et lavt drivstofforbruk.

En båt – mange valg
Fleksibilitet og muligheter er fokuset med denne modellen. Et smart modulbasert design gjør det enklere å utstyre din drømmebåt – mulighetene er mange i en Hydrolift X-26 S. Dashbordet er tilpasset dagens moderne teknologi og instrumentering, og er planlagt for fremtidig utvikling av navigasjonsutstyr. God oversikt og stoler med flere innstillingsmuligheter gir deg en behagelig førerposisjon og maksimal kontroll ved kjøring og navigasjon. Integrert sprayhood for værbeskyttelse av fører og co-pilot ligger skjult i styrekonsollen.

En stor, fleksibel sofa vil huse hele familien komfortabelt rundt det store cockpitbordet. En kjøleboks er lett tilgjengelig integrert og skjult i sofaen. Sammen med en integrert pantryløsning er måltidet raskt på plass. Ved enkle grep kan sofapartiet endres til en stor og behagelig solseng og lounge for avslapning i solen. Her kan du nyte sommerværet godt beskyttet for vinden resultert av båtens høye fribord. Har du mange venner ombord kan flere nyte solsengen i baugpartiet også. Under kjøring kan den fremre delen av U-sofaen gjøres raskt og enkelt om til sitteplass for 3 personer i kjøreretningen bak førerstolene.

Akterpartiet gir mulighet til enkel fortøyning og av- og påstigning. Samtidig som det bades og fiskes ved å legge ned den bakre sofaryggen for en behagelig sitteplass. Her finner du også eget rom for ankervinsj samt integrert kalesjesystem for sol- og værbeskyttelse av sofagruppe/solseng. For de som planlegger lengre turer er det overnattingsmuligheter for 2 voksne og 2 barn (2+2) med tilhørende elektrisk vannklosett i den romslige cabinen foran. Her finner du en stikkabin som øker lagringskapasiteten og gjør turmulighetene enklere og mer behagelig for alle om bord.

Hydrolift X-26 – en opplevelse å kjøre og en nytelse å ferdes i.