VÅRKAMPANJE

VÅRKAMPANJE PÅ UTVALGTE MODELLER

BÅTPAKKER MED "ALT" UTSTYR INKLUDERT – BLANT ANNET KARTPLOTTER; FORTØYNINGSPAKKE OG TILHENGER!


Askeladden C65 Cruiser med Suzuki DF200APXVeil. pris: Kr 769.700,-

Kampanjepris: Kr 699.000,-

Askeladden C65 Cruiser ble i 2018 nominert til European Power Boat of the Year og er en av våre bestselgere fra båtmerket med lange tradisjoner. Med C65 tar Askeladden det neste steget i innovativ produktutvikling, førermiljøet setter en helt ny standard for værbeskyttelse, ergonomi, praktiske løsninger og ikke minst design.. Båten er en åpen, elegant og sportslig Day Cruiser i weekend-klassen. En cockpit med sitteplass til hele 7 personer eller gjør U-sofaen akter om til en stor solseng. Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C61-Serien. Med full passasje fra cockpit til den store badeplattformen ”forlenges” dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka. Akterbenken har vipperygg slik at man etter en dukkert kan slappe av på hekken og se på andre som leker seg i vannet. Forkabinen gir overnatting for 2 voksne personer, og båten er ellers utstyrt med enkel pantry med vask, kokeapparat, kjøleskuff og egen kalesjegarasje. 

I dette spesialtilbudet følger også en toppmoderne motor på 200 hester!

Suzuki DF200APX. 

Tilbudet inkluderer også:

Garmin GPSmap

Respo R 2700P tilhenger

Fortøyningspakke med 4 fendere, dregg m/tau, fortøyningstau og båtshake. 


 

Veil. pris: Kr 769.700,-

Kampanjepris: Kr 699.000,-

 


 PS! Ta kontakt med oss for det gode tilbudet på leveringsklare båter! Visste du at vi også tilbyr levering og utsetting av båten?


 

 

HYDROLIFT X-22

Hydrolift representerer det ypperste innen båtbygging på norsk jord. Med Bård Eker i spissen har Hydrolift utviklet en helt ny serie båter, kalt Hydrolift X-serie. Modellrekken starter med en 22-foter som innehar de sjøegenskaper som Hydrolift er blitt internasjonalt kjent for. Båten er utviklet i tett samarbeid med de autoriserte forhandlerne, og Hydrolift har lyttet til mange av innspillene som kom inn i utviklingsprosessen av båten. 

Hydrolift X-22 er skreddersydd til en Mercury 150 hk utenbordsmotor som passer båten fantastisk bra. Styrekonsollen huser et stort navigasjonspanel som sørger for en trygg ferd på vannet. Man kan finne flere smarte og fleksible løsninger i X-22, blant annet en stor solseng med god lagringsplass under sengen, integrert spisebord med Hydrolift-design og en behagelig sofra akter. X-22 er båten for de som ønsker det praktiske kombinert med det sportslige.

 

FLIPPER 640DC – UTSOLGT FOR 2018-MODELLER

FLIPPER 640 DC

640 DC er en fullblods daycruiser som forener luksuriøs dekkplass med sportslige kjøreegenskaper. Flipper 640 DC van testen som "Vi Båtägare" utførte mars 2013. Bergerkrysset Fritid har solgt mange 640DC og kundene våre er svært fornøyde med denne modellen.