HØSTKAMPANJE

HØSTKAMPANJE PÅ NOEN FÅ 2018-MODELLER OG HELT NYE 2019-MODELLER!

Vi har gode høsttilbud på noen av våre mest populære modeller fra Askeladden, Flipper og Hydrolift. Se 3 eksempler nedenfor og ta kontakt med oss for et svært godt tilbud på leveringsklare båter i dag! Visste du at vi også tilbyr levering og utsetting av båten? 

 

ASKELADDEN C65 CRUISER  UTSOLGT FOR SOMMEREN 2018


Askeladden C65 Cruiser.

Askeladden C65 Cruiser er en åpen, elegant og sportslig Day Cruiser i weekend klassen. C65 Cruiser er første båt ut på den nye C65-Plattformen. Gedigen cockpit med sitteplass til hele 7 personer. U-Sofaen akter, som har plass til bord, kan enkelt gjøres om til en gedigen solseng.  Førermiljøet setter en helt ny standard for værbeskyttelse, ergonomi, praktiske løsninger og ikke minst design. Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C61-Serien. Med full passasje fra cockpit til den store badeplattformen ”forlenges” dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka. Akterbenken har vipperygg slik at man etter en dukkert kan slappe av på hekken og se på andre som leker seg i vannet.

 

HYDROLIFT X-22

Hydrolift representerer det ypperste innen båtbygging på norsk jord. Med Bård Eker i spissen har Hydrolift utviklet en helt ny serie båter, kalt Hydrolift X-serie. Modellrekken starter med en 22-foter som innehar de sjøegenskaper som Hydrolift er blitt internasjonalt kjent for. Båten er utviklet i tett samarbeid med de autoriserte forhandlerne, og Hydrolift har lyttet til mange av innspillene som kom inn i utviklingsprosessen av båten. 

Hydrolift X-22 er skreddersydd til en Mercury 150 hk utenbordsmotor som passer båten fantastisk bra. Styrekonsollen huser et stort navigasjonspanel som sørger for en trygg ferd på vannet. Man kan finne flere smarte og fleksible løsninger i X-22, blant annet en stor solseng med god lagringsplass under sengen, integrert spisebord med Hydrolift-design og en behagelig sofra akter. X-22 er båten for de som ønsker det praktiske kombinert med det sportslige.

 

FLIPPER 640DC – UTSOLGT FOR 2018-MODELLER

FLIPPER 640 DC

640 DC er en fullblods daycruiser som forener luksuriøs dekkplass med sportslige kjøreegenskaper. Flipper 640 DC van testen som "Vi Båtägare" utførte mars 2013. Bergerkrysset Fritid har solgt mange 640DC og kundene våre er svært fornøyde med denne modellen.