SPESIALTILBUD

GODE TILBUD PÅ FLIPPER OG BELLA – TA KONTAKT MED OSS I DAG!

Bergerkrysset Fritid er en båtforhandler lokalisert i Mysen, ca. 50 minutter fra Oslo. Klikk her for kontaktdetaljer

Etter mer enn 50 års erfaring kan vi gi trygge kjøp og gode råd. Vi forsøker hver dag å leve opp til vår målsetning om å gi den beste service og de beste priser i en hyggelig atmosføre. I 2016 ble vi kåret til ÅRETS FORHANDLER av Flipper- og Bella-båter. 

Vi konsentrerer oss om båter opp til 25 fot med utenbordsmotor. Våre mest solgte merker er: Askeladden, Bella, Flipper, Hydrolift X-serie, Mercury og Suzuki. Vi selger også tilpassede båthengere fra Respo.

Akkurat nå har vi spesialtilbud på en rekke modeller fra Flipper. Ta kontakt med oss i dag for å få årets beste tilbud! Vi har leveringsklare båter på lager. Velkommen til oss!

 

Her er våre kampanjemodeller! Ta kontakt for et godt tilbud i dag. 

 

FLIPPER 600 SC
SC står for Sport Console. Flipper 600 SC er en av våre mest populære modeller! En allsidig båt med stabilt skrog og modtkonsoll som har enestående egenskaper både for fritidsaktiviteter og fiske. Båten har bra ytelse, den går stille og planer lett og smidig i velkjent Flipper-stil. I tillegg tar Flipper 600 SC seg godt ut på vannet! Ta kontakt for et godt tilbud i dag!
_40Q8963.jpg
 

 

FLIPPER 600 DC
Flipper 600 DC (Day Cruiser) er en strømlinjeformet båt som passer til kortere dagsturer. Modellen byr på stilfulle detaljer og enestående kjøreegenskaper. Samtidig fungerer Flipper 600 DC i et stort ytelsesområde, som gjør det mulig å skaffe seg båten med en mindre og rimeligere motor. 600 DC skiller seg fra sine konkurrenter med et ekstra romslig dekk kombindert med en sitteløsning i form av en hjørnesofa. 

Flipper 600 DC.jpg

 

FLIPPER 640 DC
640 DC er en fullblods daycruiser som forener luksuriøs dekkplass med sportslige kjøreegenskaper. Flipper 640 DC van testen som "Vi Båtägare" utførte mars 2013. Bergerkrysset Fritid har solgt mange 640DC og kundene våre er svært fornøyde med denne modellen. 
Flipper640DC295.jpg
 
 
FLIPPER 670 DC
Flipper 670 DC er en elegant daycruiser med stor ytelse. Båten tar familie eller venner på fine dagsturer eller lengre weekendreiser. Flipper 670 DC har utrolig lekre linjer og går pent i vannet. En rekke praktiske løsninger og romslig plass til hele familien gjør 670 DC til en av våre favorittbåter! 
Flipper600SC_041.jpg
 
 
FLIPPER 760 DC
Flipper 760 DC er flaggskipet blant Flipper sine DC-modeller. Stor størrelse og sportslig utseende holder hva det lover. En spektakulær daycruiser i premium-klasse. Den romslige sofaen har plass til en større gruppe for hyggelig samvær. De romslige sovelugarene gjør denne båden til en super turbåt. Gode kjøreegenskaper i en elegant innpakning. Vil du ta denne modellen helt til det ytterste, så kan vi levere den med Mercurys prisbelønte 400R-motor. Råere blir det ikke..! 
Flipper_760DC_new_RGB.jpg